SÖK
BOENDE
Hotell
Gästinformation

HOTELL HELG OCH SOMMAR ENSKEDE STOCKHOLMVi är så glada och stolta över att Maude´s Hotel Enskede finns med i Top 10 när turisterna får välja sina favorithotell i Stockholm. Artikel (augusti 2014) i Expressen "Här är turisternas Stockholmspärlor" 

Våra rum är smakfullt designade i olika storlekar. Sängarna är mycket sköna och bekväma och samtliga rum har badrum med dusch. Våra Superior rum har utsikt över de idylliska villa trädgårdarna. På sommaren är terrassen öppen, en perfekt plats att avnjuta frukost på morgonen eller ett glas vin eller öl på kvällen.

De gäster som bor hos oss kommer till Stockholm av olika anledningar. De skall besöka släkt och vänner, fira bröllop, studenten, födelsedagar eller andra högtisdagar. Andra har tagit minisemester med ett blandat innehåll av sightseeing/aktivitet, god mat och teater eller evenamang på någon av de stora arenorna. Och så finns det de som bara vill ha miljöombyte, koppla av och lyssna på en konsert, se en show eller ett idrottsevenemang på Stockholm Globe Arena eller Tele2 Arena. Arenorna ligger på behändigt avstånd, resan tar bara 10 min med tunnelbana från Svedmyra T-banestation. 

Vi hjälper till med tips om attraktioner, hur man bokar biljetter, tar fram kartor och vägbeskrivningar, rekommenderar restauranger o s v. Service, hjälpsamhet och omtanke är ledstjärnor för oss som arbetar på hotellet för att ge dig och ditt sällskap det där lilla extra.

Välkommen!