SÖK
BOENDE
Hotell
Gästinformation

HOTELL HELG SOLNA, SUNDBYBERG OCH STOCKHOLMMånga av våra gäster som bor hos oss besöker släkt eller vänner eller för att uppleva Stockholm. Det finns mycket att se och göra i Stockholm, besöka Gröna Lund och Skansen, titta på Vasa skeppet, Kungliga Slottet och Drottningholm Slott, resa med båt i skärgården under sommaren och äta julbord i december. Men det går lika bra att komma till Stockholm och ströva runt i de olika stadsdelarna, på egen hand eller i grupp med guide från Stadsmuseet. Stockholm har även ett stort utbud av konserter, pjäser och shower. Se Ticnet.se för mer information.

Maude´s Hotel Solna Business Park ligger i närheten av Friends Arena, Mall of Scandinavia, Cosmonova, Filmstadion och Fjärilshuset i Haga. Mer information om Solna stad.

Vi hjälper till med tips om attraktioner och evenemang, hur man bokar biljetter, tar fram kartor och vägbeskrivningar, rekommenderar restauranger o s v. Service, hjälpsamhet och omtanke är ledstjärnor för oss som arbetar på hotellet för att ge dig och ditt sällskap det där lilla extra.