SÖK
BOENDE
Hotell
Gästinformation

MAUDE ÄRNSTRÖMJag är en Östersundstjej som har haft lyckan att med hårt arbete fått chansen att starta och driva mina underbara hotell. Att få arbeta med det man tycker är roligast på jorden är få förunnat.

Min kärlek till hotell startade under mina 6 år på Manhattan i New York. Jag började, inte så glamoröst, som gogodansös på Broadway men hade senare chansen att komma in i hotellbranschen och fick då smak på detta. Nu, många år senare, driver jag tre hotell, två i Solna och ett i Enskede.

Jag har själv stått för design och inredning på hotellen. Visionen var att gäster och besökare ska få en aha-känsla direkt när man kommer in genom dörren. Jag vill gärna tro att jag har lyckats med detta. Vi får ofta komplimanger om hur vackert och läckert det är, samtidigt som det är hemtrevligt. 

Men utan min personal hade det inte gått så bra som det har gjort. Deras känsla för service är oslagbar och går utanför allt annat, alltid leende och hjälpsamma inget är svårt eller krångligt nog. Många av våra gäster kan intyga att servicen hos oss är outstanding. 

Kom och upplev det själva, jag vet att ni inte kommer att ångra er. 

Varmt välkommen!

Maude

Läs mer om Maude i en artikel från Svensk Damtidning 2017