SÖK
BOENDE
Hotell
Gästinformation

AFFÄRSRESENÄRMaude's Hotel Solna Business Park är även beläget nära Sundbybergs Torg. Hotellet har tuffa, moderna, funktionella och prisvärda rum i olika storlekar. Rummen är tysta med sköna och bekväma sängar. Internet uppkoppling ingår i rumspriset. Det finns tillgång till parkering vid hotellet och gym på systerhotellet Hotel By Maude.

Viktigast för oss är att du som gäst skall trivas och känna dig som hemma på Maude's Hotel. Service, hjälpsamhet och problemlösning är ledstjärnor för oss som arbetar på hotellet för att ge dig som gäst det där lilla extra.

Vi har inga konferenslokaler på våra hotell och rekommenderar Summit, Tegen Konferens Solna Access konferens och Solna Meetings som erbjuder konferens- och möteslokaler för det lilla som det stora sällskapet.    

I närområdet till hotellet finns restauranger t ex Pontus in the Park, Bishop Arms, Matilda Deli, The Public och KÄK, träningsanläggningar som ActicSats Signalfabriken och Itrim, butiker, heltäckande och bekväma transportförbindelser. Solnas centrum och Sundbybergs idylliska affärsgator ligger inom bekvämt gång avstånd likaså Friends Arena, Mall of Scandinavia (nordeuropas största shopping galleria) samt Solvalla.