SÖK
BOENDE
Hotell
Gästinformation

DANSSTÄLLEN, BARER OCH PUBARDans

Slakthuset

Slakthusgatan 6 i Slakthusområdet. T-bana Globen. Öppettider 22.00 - 03.00. 

Sturecompagniet

Stureplan (T-bana Östermalmstorg uppgång Birger Jarlsgatan). Kändisställe, kön kan vara lång!

Berns

Berzelieparken vid Norrmalmstorg (T-bana Kungsträdgården). Anrik gammal fastighet med populär klubb. Många våningar och härliga lokaler. Restaurang och bar.

Golden Hits

Kungsgatan (T-bana Hötorget uppgång Kungsgatan). Flera våningar och dansgolv med olika musikinriktningar. Om du gillar schlager är detta rätta stället. Ibland har de uppträdanden och shower. Klicka på namnet för information kvällens arrangemang.

Café Opera

Karl XII:s torg. Café Opera behöver ingen närmare presentation. Nattklubben öppnade i början på 80-talet och är ett poplärt tillhåll för den festande Stockholmaren. Om du har möjlighet besök Soul Train som håller till på Café Opera på fredagar mellan 17.00 - 22.00. För dig som minns 70-talets discoera är detta ett måste, dansen börjar redan vid 19.00. Den yngre pubilken tar över vid 22.00.

 

BAR/PUB

Magic Bar  

Tips från Maude's gäster. Här erbjuds magiska drinkar, brett öl-sortiment och meny som förtrollar. En livs levande trollkarl i restaurangen som du kanske känner igen från TV eller som har rest långväga. Detta är ett annorlunda ställe där det bjuds på mat, drinkar och trolleri i en magisk miljö. 

 O'Learys The No1 Sportsbar

Regeringsgatan 113. T-bana till Rådmansgatan, uppgång Tegnergatan. Klicka på namnet för information om menyer och öppettider.

Cliff Barnes

Norrtullsgatan 45, Vasastan. Populär bar. Det finns inte något dansgolv och förr dansades det på borden. Nu har man satt stopp för det, man får bara dansa på stolarna! 

Pharmarium

Stortorget, Gamla Stan (T-bana Gamla stan). Spännande bar med annorlunda drinkar.

Himlen 

Fantastisk sky bar med utsikt över hela Stockholm city. Baren har även en restaurang med samma namn.

Josefinas

Josefinas ligger på Djurgården, på höger sida efter bron. Fantastisk uteservering vid vattnet.