SÖK
BOENDE
Hotell
Gästinformation

HOTELLHELG SOLNA, SUNDBYBERG OCH STOCKHOLMHotellhelg Hotel By Maude i närheten av Friends Arena, Mall of Scandinavia, Cosmonova, Filmstaden, Solvalla och Fjärilshuset i Haga. 

Den stora nyheten i Solna är Sverigen nya nationalarena, Friends Arena. På Friends Arena händer det alltid något spännande, konserter med världsartister, fotbollsmatcher, bandyfinaler mm. Arenan ligger drygt 2 km från hotellet och vill du inte promenera så tar du dig enkelt dit kommunalt. Ta en titt under fliken aktuellt så hittar du säkert något som passar dina intressen.

Mindre än 10 minuter med bil till Friends Arena, Mall of Scandinavia och Solvalla och det är enkelt att förflytta sig i området med kommunala färdmedel. Tvärbanan tar dig till Solna station, Friends Arena och Mall of Scandinavia och Sundbybergs T-bana och pendeltågstation tar dig in till city på under 15 minuter. 

Många av våra gäster som bor hos oss besöker släkt eller vänner eller för att uppleva Stockholm. Det finns mycket att se och göra i Stockholm, besöka Gröna Lund och Skansen, titta på Wasa skeppetstrosa runt på Kungliga slottet och Drottningholm, resa med båt i skärgården under sommaren och äta julbord i december. Men det går lika bra att komma till Stockholm och ströva runt i de olika stadsdelarna, på egen hand eller i grupp med guide från Stadsmuseet. Stockholm har även ett stort utbud av konserter, pjäser och shower. Se Ticnet.se för mer information.

Mer information om Sundbyberg och Solna stad

Parkering finns i anslutning till hotellet