SÖK
BOENDE
Hotell
Gästinformation

MAUDE ÄRNSTRÖMJa, det är jag som är Maude. En Östersundstjej som har haft lyckan att med hårt arbete fått chansen att starta mina underbara hotell. Att få arbeta med det man tycker är roligast på jorden är få förunnat.

Min kärlek till hotell startade under mina 6 år på Manhattan i New York. Jag började, inte så glamoröst, som gogodansös på Brodway men hade senare chansen att komma in i hotellbranchen och fick då smak på detta. Väl hemma i Sverige igen blev det Hotell- och Restaurangutbildning.

Mitt första hotell var Hotell Kristineberg som jag drev i 26 år och som jag sålde 2003. År 2000 byggdes Maudes Hotel Enskede, 2004 öppnades portarna till Maudes Hotel Solna Business Park och i januari 2013 välkomnar vi alla  systerhotellet Hotel By Maude, som även det ligger i Solna Business Park.

Inredning som också står mig varmt om hjärtat har jag gjort själv, där min grundidé har varit att man måste få en aha-känsla direkt när man kommer in genom dörren. Jag vill tro att jag har lyckats med detta. Komplimangerna slutar aldrig att komma om hur vacker inredning vi har på hotellen samt hur läckert och samtidigt hemtrevligt det är.

Men utan min personal hade det inte gått så bra som det har gjort. Deras servistänkande går utanför allt annat, alltid leende och hjälpsamma inget är svårt eller krångligt nog. Många av våra gäster kan intyga att servicen hos oss är outstanding

Kom och upplev det själva, jag vet att ni inte kommer att ångra er.

Hjärtligt Välkomna!

Maude

Läs mer om Maude i en artikel från Svensk Damtidning 2017