SÖK
BOENDE
Hotell
Gästinformation

AFFÄRSRESENÄRHotel By Maude är ett byggt för dig som reser i arbetet. Viktigast för oss är att du som gäst skall trivas och känna dig som hemma. Service, hjälpsamhet och problemlösning är ledstjärnor för oss som arbetar på hotellet för att ge dig som gäst det där lilla extra. Rummen är tysta med sköna och bekväma sängar. Internet uppkoppling och fritt nyttjande av vårt nya gym ingår i rumspriset och det finns tillgång till parkering vid hotellet. I lobby lounge finns alltid kaffe och te med hembakat bröd fritt för våra gäster. Det finns det även möjlighet att hyra ett mindre mötesrum som ligger på entréplan. 

Vi har inga konferenslokaler på våra hotell och rekommenderar Regus, Tegen Konferens Solna Access konferens och Solna Meetings som erbjuder konferens- och möteslokaler för det lilla som för det stora sällskapet.    

I närområdet till hotellet finns restauranger, butiker, heltäckande och bekväma transportförbindelser så som tunnelbana, pendeltåg och tvärbanan. Solnas centrum och Sundbybergs idylliska affärsgator ligger inom bekvämt gång avstånd likaså Friends Arena och Solvalla.