SÖK
BOENDE
Ankomst Hotell Nätter Rum Vuxna Barn
Gästinformation
Hannah Bohm

Hannah Bohm

Hotellchef

Hannah har arbetat tillsammans med mig sedan 1999. Hon är en eldsjäl som har satt sin prägel på hotellen. Alltid ett vänligt ord och ett leende även när det är som stressigast. Hon får vem som helst att känna sig utvald och välkommen.

 

Henriette Ekola

Henriette Ekola

Personal

Henriett började hos mig i januari 2010 på Maude's Hotel Solna. Med sitt lugna och trygga sätt skapar hon en härlig stämming för både medarbetare och gäster. Hon är en klippa som alltid ställer upp och ni kan med jämna mellanrum se henne gästspela på våra andra hotell. Henriette vill gärna tipsa om Urban Deli på Södermalm, där är det skön stämning och det känns väldigt internationellt eftersom det är både restaurang, café och deli i ett. En annan stockholmspärla hon inte tycker att man ska missa är Monteliusvägen - höjden bakom Münchenbryggeriet. Från klippan har utsikt över Stadshuset och hela underbara Stockholm.

Jeanette Jansson

Jeanette Jansson

Personal

Jeanettes omtänksamma sätt och glada sinne smittar lätt av sig. Hon är kreativ och nytänkande och har alltid ett härligt restaurang- eller evenemangstips i rockärmen. En spännande restaurang hon vill tipsa speciellt om är Bon Bon som har ett lite annorlunda koncept för er som är trötta på det traditionella sättet att beställa mat. Som många andra stockholmare så älskar Jeanette Djurgården, men ibland är resan dit målet. En promenad längs Strandvägen från Norrmalmstorg till Djurgården en sommardag är oslagbar!

   

Lisa Kärrström

Lisa Kärrström

Personal

Lisa har bott i Frankrike, stanna till en stund hos henne i receptionen så får du kanske en franskalektion eller ett spännande semestertips. Lisa är fantastiskt kreativ och är superduktig på att teckna, hon designar egna kläder, gör smycken och dansar. Precis som sin kollega Henriette tycker hon att den vackraste platsen i Stockholm är Monteliusvägen - höjden bakom Münchenbryggeriet.

Åsa Nellfors

Åsa Nellfors

Personal

Åsas energi känns på långa vägar. Redan när man kliver innanför dörren fångas man i hennes glada värld där ingenting är omöjligt. Åsa är tokig i allt som har med Storbritannien att göra, en riktig anglofil. Ska ni till London? Kolla då med Åsa hon har stenkoll på de där sakerna man inte vill missa! 

Magdalena Ollesdotter

Magdalena Ollesdotter

Personal

Magdalena är vår glada norrländska som älskar att resa. Hon har båda fötterna på jorden men vet inget bättre än att få kliva på ett flygplan för nya äventyr. Stannar ni till hos Magdalena i receptionen så kan ni få restips om alla möjliga och en del omöjliga platser. I år har hon bland annat hunnit med två resor till Dubai.

Maria Forsberg

Maria Forsberg

Personal

Maria är en riktig pärla alltid glad och positiv, en äkta servicehjälte. På fritiden gillar hon att träna, träna och träna. Maria är en tvättäkta stockholmare och har sten koll på saker att se och göra i år vackra huvudstad.

Michaela Mörlin

Michaela Mörlin

Personal

Mickan är vår fantastiska, glada, härliga frukostvärdinna på Hotel by Maude. Hon är oftast bara på plats på morgonen, men ibland dyker hon upp i receptionen också. Mickan är den som har koll på allt och alla, även om hon är yngst, alltid omtänksam och klok.