SÖK
BOENDE
Ankomst Hotell Nätter Rum Vuxna Barn
Hannah Bohm

Hannah Bohm

Hotellchef

Hannah har arbetat tillsammans med mig sedan 1999. Hon är en eldsjäl som har satt sin prägel på hotellen. Alltid ett vänligt ord och ett leende även när det är som stressigast. Hon får vem som helst att känna sig utvald och välkommen.

 

Kim Löfgren

Kim Löfgren

Personal

Kim är klippan på Maude’s I Enskede. Kim började på hotellet i mars 2008. Hon jobbade då varannan helg medan hon studerade till hudterapeut. Vi fick till vår stora lycka behålla henne när hon var klar med studierna och hon har nu avancerat till receptionsansvarig. Med Kim är det ordning och reda, men alltid nära till skratt.

Alice Wristel

Alice Wristel

Personal

Dem som Alice inte känner till av våra stamgäster är få, om ens någon. Alltid ett glatt leende som verkligen får en att vilja återkomma. Alice har jobbat hos mig sedan 2003 och har den tiden förutom sprida värme och glädje på hotellen, hunnit skaffa tre härliga barn. På frågan vilken som är hennes favoritrestaurang och favoritplats i Stockholm svara hon så här: -Min favorit restaurang är en klassiker: Den gamle och havet på Tulegatan 27, mycket för att jag älskar fisk. Favoritplats är picknick i Fåfängan, antingen tar man med sig eller så köper man där och äter med utsikt över hela Stockholm.
Jeanette Jansson

Jeanette Jansson

Personal

Jeanettes omtänksamma sätt och glada sinne smittar lätt av sig. Hon är kreativ och nytänkande och har alltid ett härligt restaurang- eller evenemangstips i rockärmen. En spännande restaurang hon vill tipsa speciellt om är Bon Bon som har ett lite annorlunda koncept för er som är trötta på det traditionella sättet att beställa mat. Som många andra stockholmare så älskar Jeanette Djurgården, men ibland är resan dit målet. En promenad längs Strandvägen från Norrmalmstorg till Djurgården en sommardag är oslagbar!