SÖK
BOENDE
Ankomst Hotell Nätter Rum Vuxna Barn

HOTELL NÄRA SUNDBYBERGS CENTRUMMaude´s Hotel Solna Business Park ligger på gränsen mellan Solna och Sundbyberg, endast 3 minuters promenad till Sundbybergs T-bana och pendeltågstation. Flygbussarna mellan Arlanda och Bromma stannar vid Sundbybergs Torg.

Hotellets design är en blandning av asiatisk och skandinavisk stil som sammantaget skapar en modern, ombonad och personlig atmosfär. I vår lobby lounge serveras en härlig frukostbuffé och det finns ett antal utvalda tidningar att läsa under frukoststunden. Vi bjuder alla våra gäster på kaffe/te med hembakat bröd under eftermiddagen och kvällen. Vi har även bar med fullständiga rättigheter.  

"Design och inredning i hotellen är väldigt lika. Det finns en gemensam röd tråd som genomsyrar allt, skillnaden är att Solna Business Park är kanske lite tuffare" Maude Ärnström

Våra hotellgäster har fri tillgång till vårt gym på systerhotellet Hotel By Maude som ligger i samma område. 

Till Kista Mässan åker man enkelt med pendeltåg eller tunnelbana. Med bil tar man sig till Friends ArenaMall of Scandinavia och Solvalla Travbana på mindre än 10 minuter men det går även utmärkt med kommunala färdmedel. 

Buss nr 506 går till Karolinska Universitetsjukhuset och Karolinska Institutet. I området finns hållplats för tvärbanan som går mellan Hammarby Sjöstad, Alvik och Solna.  

Parkering finns i anslutning till hotellet.

Restaurang Pontus in the Park ligger endast 3 minuter från hotellet.