SÖK
BOENDE
Ankomst Hotell Nätter Rum Vuxna Barn
Gästinformation

NÄRA STOCKHOLMSMÄSSAN, GLOBEN OCH TELE2 ARENA12 min T-bana till innerstan från Maude´s Hotel Enskede. Hotellet ligger nära Globen och Tele2 Arena samt Stockholmsmässan i Älvsjö.

Hotellets design är en blandning av asiatisk och skandinavisk stil som sammantaget skapar en varm, ombonad och personlig atmosfär.

I vår lounge serverar vi en härlig frukostbuffé och det finns ett antal utvalda tidningar att läsa under frukoststunden. Vi bjuder på kaffe och te med hembakat bröd när du kopplar av från din arbetsdag eller efter en händelserik dag med sightseeing och aktiviteter i Stockholm. Vi har bar med fullständiga rättigheter.

På sommaren är vår terrass öppen där du kan blicka ut över villaträdgårdarna medan du äter din frukost, dricker ditt kaffe eller njuter av ett glas vin eller öl.  

"Jag vill skapa en atmosfär som överträffar de förväntningar som man har på hotell som ligger utanför centrala Stockholm" säger Maude

I våra rumspriser ingår frukost, Internet och parkering. Hela hotellet är rökfritt

Mitt emot hotellet ligger kvarterskrogen Restaurang Myran. Andra restauranger i närheten är Gamla Enskede Matbord och Enskede Värdshus och Tolv Stockholm som ligger i Tele2 Arena.